Био Прополисова-Клеева Тинктура, Bekley Organics, 20ml

  • Марка: Bekley Organics

20мл Тинктура от 30% пчелен клей (прополис)* във фармацевтичен етанол.

*продукт на биологично земеделие

 

100% Натурален продукт. 

 

Прополисът на Bekley Organics подпомага стимулирането на имунната система. Той е богат на естествени флавоноиди и е без добавени синтетични вещества. Флавоноидите са известни със своите силни антиоксидантни, противовъзпалителни, антимикробни, антивирусни и противогъбични свойства.

 

 

Приложение и употреба:

  • Вътрешно. Спомага при лечение на грип, възпалено гърло, настинка и други респираторни оплаквания. Препоръчителна дневна доза за възрастни е 10-30 капки, а за деца над 3 години е 3-10 капки разтворени в 50мл топла вода, чай или мляко половин час преди закуска. Направете гаргара за около 30 секунди и преглътнете.

  • Външно. Облекчава при суха и лющеща се кожа. Спомага за зарастване и възстановяване на кожата при белези. Може да се използва за почистване на рани и наранявания. Нанесете с мек памучен тампон директно върху кожата или разреден в малко вода.

Препоръчителна кратна доза: за възрастни 5-10 капки, за деца над 3 год. 3 капки.

Предупреждение: този продукт е хранителна добавка и не е предназначен за медицински цели и лечение. Той не е заместител на рзнообразното хранене. Няма известни противопоказания. Да не се употребява от лица алергични към прополис! Преустановете употребата ако забележите нежелани реакции и се консултирайте с Вашия личен лекар.

8,50 лв. 7,50 лв.
Базова цена: 7,50 лв.
Моля, изберете: